Stock-artikelen:

Producten uit ons uitgebreide gamma kunnen eenvoudig bestelt worden op volgende manieren:

  • U plant een bezoek met één van de verkopers in onze toonzaal, waar u samen de bestelling opstelt en de afhaling of levering en facturatie bespreekt.
  • U mailt uw concrete en duidelijke (kleur, secties, lengtes, aantallen…) bestelling naar order@tuinhoutdemeyer.be met vermelding van uw naam, adres, telefoonnr. en facturatiegegevens.
  • Telefonische bestellingen geven geen garantie op correctheid. Gelieve zoveel mogelijk schriftelijk te bestellen.

 

Maatwerk:

U hebt gekozen voor een niet-stock of maatwerkartikel. Nadat u de offerte, en al dan niet de plaatsingsvoorwaarden ondertekend hebt, zal uw bestelling geproduceerd worden na ontvangst van 30% voorschot en de goedgekeurde tekeningen. Kijk goed al de gegevens na, want achteraf zijn er geen wijzigingen meer mogelijk. Zijn al uw gegevens correct op de bestelbon? Zijn er specifieke omstandigheden i.v.m. de aflevering / bereikbaarheid ?

Kiest u voor een product dat de procedure van bouwaanvraag dient te doorlopen, dan wachten wij op uw goedkeuring en voorschot, vooraleer uw bestelling gepland en geproduceerd kan worden. Hierdoor kan u zonder risico en met onze hulp een bouwaanvraag indienen.

Wenst u geleverd te worden op een ander adres, op een later tijdstip of dienen de goederen gefactureerd te worden via een bedrijf, dan kan u dit best vermelden bij de bestelling, zodat wij hier rekening mee kunnen houden bij de planning en facturatie. Aanpassingen achteraf kunnen kosten met zich meebrengen en zullen vertragingen veroorzaken.