Termijn

Elk product heeft specifieke levertermijnen. Voor wat betreft standaard-artikelen mag u rekenen, onder voorbehoud dat alles in voorraad is, dat u in diezelfde week reeds kan aangeleverd worden. Wij leveren meestal op vrijdag, wanneer u besteld heeft vóór woensdag. Zoniet, is de volgende vrijdag.

Bij maatwerk producten mag u rekenen op een 4-tal weken, project afhankelijk.

Voor het maatwerk-gamma dat door onze plaatsingsteams bij u worden geïnstalleerd, moet u rekening houden met een 8 à 13-tal weken na opmeting.

De specifieke levertijd zal u ten gepaste tijden worden meegedeeld.

 

Tarieven

De kostprijs voor de levering is afhankelijk van het aankoopbedrag en de regio. Het leveradres moet bereikbaar zijn met een vrachtwagen van 20 meter, die de goederen met een kraan lost na ontvangst van het resterend saldo. De vrachtwagen heeft een breedte van 4 meter nodig en kan enkel over een verharde ondergrond rijden/lossen. Opgepast voor septische putten, etc.

 

Plaatsing service

Tuinhout De Meyer heeft professionele plaatsingsteams in dienst die kunnen instaan voor de volledige montage van uw project. Voor meer informatie kunt u hier terecht.

 

Betalingsvoorwaarden

Wanneer u niet-stockartikelen of maatwerk/bewerkte artikelen bestelt, dient u slechts 30% op voorhand te betalen. Bij het plaatsen van de bestelling kan u ervoor kiezen onmiddellijk cash te betalen, via Bancontact of via overschrijving. Alle bestellingen worden pas vervolgt na ontvangst van het voorschot.

Indien cash bij levering, gelieve gepast geld te voorzien. Onze chauffeur beschikt niet over een mobiel Bancontact apparaat.

Bedraagt uw totale bestelling € 3.000 of meer, dan mogen wij geen cash geld ontvangen en zal u de betaling via overschrijving kunnen voldoen.
Betalingen via overschrijving verwachten wij vóór de levering. Hier vindt u onze rekeninginformatie.

 

Raadpleeg het leveringsschema met de bijhorende Leveringskosten.

[layerslider id=”2″]