Omschrijving:

Bij dit project is een bestaande aanbouwcarport/stal deels afgebroken en heropgebouwd.
Onder de aanbouwcarport is een muziekruimte geplaatst (houtskeletbouw) met isolatie, binnenafwerking, buitendeuren met veiligheidssloten,…
De stal/berging is naast de muziekruimte geplaatst en voorzien van de nodige verharding (klinkers), hekkens, deuren,…

Afmetingen:

Muziekruimte: 8,50 x 4,00 m
Stal : 2,00 x 7,00 m

Opbouw:

Betonplaat (muziekruimte) en klinkers (onder stal en naast de muziekruimte)
Constructie: Geïmpregneerd dennenhout  + Dampscherm + Gutex + isolatie (minerale wol & PUR (vloer))
Dakconstructie : bestaande constructie van de aanbouwcarport is behouden.
Gevelbekleding :Angelim Amargoso (muziekruimte) & Geïmpregneerd dennenhout  (stal)
Ramen & deuren in hardhout afzelia met 3-punts veiligheidssloten.

De muziekruimte is (akoestisch) geïsoleerd om het geluid te beperken in de ruimte (plafond, vloer en wanden).
De vloer is afgewerkt met Quick-Step, plafond met Panidur panelen.

Voor de afwerking van de muren is er gekozen voor MDF panelen met groeven om de akoestiek in de ruimte te verbeteren (minder galm).

Alles van grondwerken tot afwerking binnenruimte is uitgevoerd door onze eigen plaatsingsdienst (behalve nutsvoorzieningen).